Global Money Week. День 10: тренінг від страхової компанії, вікторина та нагородження переможців!

Не так те багатство, як вірнеє братство.
Where your friends are, there your riches are
Під таким гаслом пройшов заключний день Global Money Week в ЧДТУ 31 березня 2023 р., який виявився також дуже насиченим. Студенти факультету економіки та управління стали учасниками:
тренінгу від заступника начальника управління страхування в Черкаській області ПрАТ «Страхова компанія «Еталон» Альони Сергіївни Іщенко,
вікторини «Народна мудрість про фінанси»,
нагородження переможців флешмобу й конкурсів від кафедри фінансів ЧДТУ.
Стейкхолдер освітньої програми «Фінанси і кредит», заступник начальника управління страхування в Черкаській області ПрАТ «Страхова компанія «Еталон» Альона Сергіївна Іщенко у формі тренінгу познайомила студентів із ринком страхування України в умовах війни. У процесі спілкування, здобувачі вищої освіти отримали відповіді на різноманітні питання, зокрема: що змінилося в роботі страховиків України, які нові тренди в страхуванні та актуальні страхові продукти, про що говорять експерти у фінансовому секторі, які реорганізаційні процеси відбуваються у сфері врегулювання збитків тощо. Кафедра фінансів щиро вдячна пані Альоні за цікаву та корисну інформацію, за теплу, дружню та комфортну атмосферу під час проведення тренінгу, який сприяв передачі досвіду професіоналом-практиком нашим студентам.
По завершенні тренінгу відбулась вікторина «Народна мудрість про фінанси». Споконвіків гроші були для українців чутливою темою. Про них складали прислів’я, приказки, афоризми. Ними захоплювались, зводили культ, а також дорікали, засуджували й викривали.
Недарма кажуть, що багатий не той, хто багато заробляє. Уміння правильно розпоряджатися грошима – одна з головних якостей по-справжньому багатих людей. І, навпаки, – у невмілих руках несподіване багатство може стати найбільшим прокляттям.
Саме тому, викладачі кафедри фінансів підготували вікторину на знання народних висловів про гроші українською мовою. Разом із організованим кафедрою фінансів у межах Global Money Week флешмобом вікторина мала нагоду допомогти краще зрозуміти ставлення людей до багатства та бідності.
Наступним заходом від кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету стало нагородження разом із Альоною Сергіївною Іщенко переможців конкурсів та флешмобу пам’ятними призами, зокрема:
Анну Башинську, Юлію Голубенко та Юлію Кривенко за перемогу в конкурсі «Онлайн гра «Здолай шахрая онлайн» – правила фінансової безпеки»;
Тетяну Лопушанську, Юлію Голубенко та Анну Башинську за перемогу в конкурсі «Круто бути в тренді!»;
Анну Башинську за активну участь у флешмобі «Новини, цікаві факти та народна мудрість про гроші».
Кафедра фінансів висловлює подяку всім здобувачам освіти, які долучились до заходів кафедри в межах Всесвітнього тижня грошей, який проводився в Черкаському державному технологічному університеті у період 20 березня – 02 квітня 2023 р.
Сподіваємось, що отримані під час Global Money Week – 2023 знання допоможуть у плануванні своїх грошей, забезпеченні стабільного фінансового майбутнього, бути далекоглядними та дбати про навколишнє середовище й суспільство, ухвалюючи виважені фінансові рішення!
Дякуємо керівництву Черкаського державного технологічного університету та особисто в.о. ректора Олегу Григору, декану ФЕУ Віктору Демиденку, завідувачам кафедр та всім колегам за можливість провести таку важливу інформаційну компанію для студентів, а також всім нашим партнерам за підтримку!
Дякуємо Збройним силам України за можливість долучитися до Global Money Week – 2023!
Тримаємо освітній та фінансовий фронт разом!
Навчайся! Накопичуй! Заробляй!
#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023 #кафедрафінансівчдту.