Черкаський державний технологічний університет нагороджений Дипломом за перемогу в конкурсі «Топ-10 найактивніших закладів вищої освіти України під час Всесвітнього тижня грошей»

Із 22 до 28 березня 2021 року кафедра фінансів Черкаського державного технологічного університету взяла участь у міжнародній кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді «Всесвітній тиждень грошей» (Global Money Week 2021). До проведення GMW в Україні долучилася 291 установа, з яких 253 освітніх заклади, в т.ч. 68 закладів вищої освіти. За оцінкою Національного банку України (https://cutt.ly/kvVeEIc) під час Global Money Week 2021 в нашій країні було проведено 1 550 заходів, а загальна кількість учасників – понад 40 000 школярів і студентів.

У підсумку, Черкаський державний технологічний університет був нагороджений Дипломом за перемогу в конкурсі «Топ-10 найактивніших закладів вищої освіти України під час Всесвітнього тижня грошей».

Кафедра фінансів ЧДТУ висловлює щиру подяку координаторам Всесвітнього тижня грошей 2021, а саме Національному банку України у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Проєктом USAID «Трансформація фінансового сектору», за належну оцінку нашої участі у GMW 2021 та заходів, які були нами проведені.