Науковий марафон. Презентація кафедри. Міжнародна науково-практична конференція «Фінансові інструменти просторово-територіального розвитку»

У рамках проведення Наукового марафону приуроченого до 57-ї річниці Черкаського державного технологічного університету 24 березня 2017 р. презентувала свою діяльність кафедра фінансів, перейнявши естафету марафону від кафедри філософських та політичних наук факультету економіки та управління.

Учасниками заходу були гості, зокрема начальник відділу кадрів Головного управління ДФС в Черкаській області Небелиця А.В., директор філії Черкаського регіонального управління ПАТ КБ «Приватбанк» Шуршин В.О., керівник відділення – регіонального директора ПАО «Акцент-банк» (А-банк) Савонік Ю.С.

Викладачі кафедри фінансів презентували свою наукову школу, зокрема професорсько-викладацький склад кафедри, пріоритетні напрями наукової діяльності та основні наукові здобутки викладачів та студентів. Необхідно відзначити, що упродовж 2016 року кафедрою підготовлено та опубліковано більше 100 наукових та навчально-методичних праць.

У рамках Наукового марафону кафедра фінансів представила свою міжнародну діяльність, зокрема це співпраця з BritishCouncil: Проекти «Englishforuniversities», «Internationaloffices», «Activecitizens» та Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Крім того, в рамках Наукового марафону та згідно з планом Міністерства освіти і науки України про проведення наукових конференцій кафедрою фінансів було організовано та проведено ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Фінансові інструменти просторово-територіального розвитку», що надає можливість молодим вченим, аспірантам та студентам оприлюднити результати своїх наукових досліджень щодо проблем та перспектив сучасної фінансової системи.

Завідувачем кафедри фінансів Гончаренко І.Г. окреслено стратегічні перспективи партнерства та розвитку наукової школи кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету.