Кафедра фінансів щиро вітає своїх працівників – менторів з платіжної безпеки з неймовірним досягненням!

Із 2 жовтня 2023 р. по 17 листопада 2023 р. Національний банк України разом із партнерами запросив педагогів долучитися до Марафону менторів з платіжної безпеки. Це освітній проєкт, де викладачі проводять навчальні заходи для учнів та студентів з метою запобігання шахрайським випадкам у сфері платіжних послуг. Викладачі кафедри фінансів (у числі інших 550 освітян України) долучилась до Марафону через організацію та проведення різноманітних активностей. У цілому, зусиллями педагогів усієї держави в межах Марафону проведено 1328 освітніх заходів.

За підсумками Національного банку України близько 27 тисяч осіб долучилося до освітніх заходів, отримали цінні знання з платіжної безпеки та дізналися про актуальні схеми шахрайства.

За підсумками проведеного конкурсу, ментори кафедри фінансів ЧДТУ Гончаренко Ірина, Бережна Леся, Березіна Олена, Дудченко Наталія, Ломако Євгенія стали переможцями та посіли 3 місце в Марафоні.  

Більше інформації – на сайті за посиланням

Дякуємо Центру фінансових знань ТАЛАН @talan.nbu Національного банку України @NationalBankOfUkraine за таку високу оцінку нашої роботи! Дякуємо за Вашу координацію, організацію, підтримку, цікаві ідеї та корисні заходи!

Окрема подяка організаторам за чудові призи, які ще більше мотивуватимуть та допомагатимуть нам в підвищенні рівня фінансових знань нашої чудової молоді, зокрема за:

–  кубок переможця;

–  сертифікат на купівлю книжок з фінансової грамотності та підприємництва;

–  сертифікат на купівлю електронної техніки на суму 7 000 грн.

Кафедра фінансів отримала вкрай важливу електронну техніку, а бібліотека кафедри поповнилась неймовірними книжками.

Дякуємо Силам оборони України за можливість долучитися до цієї інформаційної кампанії!

Шановні абітурієнти! Приєднуйтеся до команди викладачів та студентів кафедри фінансів Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU, щоб спільно підвищувати платіжну безпеку серед учнів та студентів та ставати успішними фінансистами!

#ШахрайГудбай #кафедрафінансівчдту