Навчаємо фінансовій грамотності школярів

11 квітня 2024 року в межах дня  ЧДТУ в Черкаській спеціалізованій школі № 27 I-III ступенів імені Михайла Путейка Черкаської міської ради Черкаської області доцент кафедри фінансів Євгенія Ломако провела для учнів 10-А класу урок фінансової грамотності на тему «Твоя фінансова грамотність: протидія схемам фінансового шахрайства та платіжна кібербезпека».

На інтерактивному майданчику ЧДТУ «Вчись, живи, працюй на Черкащині», що розташувався на шкільному подвір’ї, учні школи мали можливість ознайомитися зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка в університеті, а біля стенду кафедри фінансів – пограти в цікаві фінансові ігри і перевірити рівень власної фінансової грамотності.

Дякуємо школі за гостинність і запрошуємо випускників на навчання в Черкаський державний технологічний університет! Обирайте спеціальність 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок! Фахівці з фінансів потрібні Україні, а заробітні плати в фінансовій сфері (за даними Державної служби статистики України) є одними з найвищих на ринку праці! Обирайте спеціальність свідомо! Будьте сьогодні і завжди успішними і затребуваними! Фінанси – стосується кожного!