Запрошуємо на Global Money Week 2024 в ЧДТУ

Із 18 до 24 березня 2024 року запрошуємо студентів, колег та всіх охочих долучитися разом із кафедрою фінансів Черкаського державного технологічного університету до Global Money Week ‒ щорічної міжнародної інформаційної кампанії, яка включає заходи на фінансову тематику для дітей та молоді! Офіційною темою Global Money Week у 2024 році є Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє.

На учасників чекають конкурси, вебінари від Національного банку України, ігри, олімпіади, спільний перегляд фільму та інші цікаві події.

Орієнтовна програма онлайн-заходів від НБУ додається. Щоб зареєструватися на обрані заходи, натискайте на назву заходу в програмі. Також зареєструватися на захід можна, скориставшись календарем на сайті Центру фінансових знань за посиланням.

Також, запрошуємо студентів взяти участь у конкурсі від Національного банку України «Мистецтво надійних паролів» (умови конкурсу за посиланням).

Завдання:

Створити постер для соціальної реклами на тему використання та зберігання складних та унікальних паролів.

До 24 березня 2024 року розмістіть одним фото конкурсну роботу на інтерактивній дошці Padlet за посиланням.

Призовий фонд:

  • 5 сертифікатів на 5 тисяч гривень кожний на книжки та ігри з фінансової грамотності та підприємництва
  • безстрокові сертифікати на екскурсію в Музей грошей НБУ.

Додаткові призи:

  • 5 переможців отримають по одному промокоду, який надає доступ до електронних та аудіо книг у мобільному додатку «Yakaboo» за форматом «Підписка» на три місяці.

Розмістіть публікацію «Беру участь у конкурсі до GMW 2024» в соціальних мережах Facebook, Instagram або TikTok з хештегами: #ГраНавчанняДобробут, #GMWUkraine2024, #ProtectYourMoney, #SecureYourFuture та #GMW2024.

Список переможців буде оголошено до 17 травня на сайті, на сайті Центру фінансових знань “Талан” та на його сторінках у соціальних мережах.

Усі матеріали про Global Money Week в Україні − за посиланням на офіційному лендингу Національного банку України.

Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє!

Ставайте учасником Global Money Week! Приєднуйтесь до нас!

Долучайтесь до заходів GMW-2024 разом з кафедрою фінансів!

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 та #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024 #кафедрафінансівчдту.