Підбиваємо підсумки Всесвітнього тижня грошей у ЧДТУ в 2023 році!!!

За період проведення Global Money Week в Україні з 20 березня до 02 квітня 2023 р. кафедра фінансів Черкаського державного технологічного університету за сприяння керівництва закладу а також за підтримки кафедр факультету економіки та управління та наших стейкхолдерів:
Організували, провели або відвідали 18 просвітницьких заходів з фінансової обізнаності, які відповідають потребам учасників та спрямовані на покращення фінансової культури, поведінки й ставлення до грошових питань, зокрема: інтерактивні ігри та тренажери, перегляд і обговорення фільму на фінансову тематику, відео презентацію від Інформаційного центру ЄС в Черкаській області, олімпіади, проблемні та відкриті лекції від викладачів кафедри та фінансових установ, турнір фінансової грамотності за методикою ігротренінгу «Життєвий капітал», вікторини, майстер-класи, тренінги, конкурси та флешмоб в соціальних мережах.
Долучились до заходів, які організував Національний банк України: вебінарів, конкурсу «Гроші та добробут у моїй країні», презентації для педагогів дистанційного курсу від Школи фінансової грамотності «Талан».
Визначили активних учасників, переможців у різних номінаціях та нагородили їх призами. Вітаємо переможців!
Всього у заходах взяли участь 690 осіб.
Кафедра фінансів висловлює подяку всім здобувачам освіти, які долучились до заходів кафедри в межах Всесвітнього тижня грошей, який проводився в Черкаському державному технологічному університеті у період 20 березня – 02 квітня 2023 р.
Сподіваємось, що отримані під час Global Money Week – 2023 знання допоможуть у плануванні своїх грошей, забезпеченні стабільного фінансового майбутнього, бути далекоглядними та дбати про навколишнє середовище й суспільство, ухвалюючи виважені фінансові рішення!
Дякуємо керівництву Черкаського державного технологічного університету та особисто в.о. ректора Олегу Григору, декану ФЕУ Віктору Демиденку, завідувачам кафедр та всім колегам за можливість провести таку важливу інформаційну компанію для студентів, а також всім нашим партнерам за підтримку!
Дякуємо Збройним силам України за можливість долучитися до Global Money Week – 2023!
Тримаємо освітній та фінансовий фронт разом!
Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє!
Навчайся! Накопичуй! Заробляй!
До зустрічі на наступних святкуваннях Всесвітнього тижня грошей!
#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023 #кафедрафінансівчдту.