Екскурсія у Головне Управління Державної Податкової Служби

21 жовтня 2021 року студенти факультету економіки та управління, спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит» Черкаського державного технологічного університету відвідали Головне Управління Державної Податкової Служби. Екскурсія організована з метою практичного ознайомлення здобувачів вищої освіти з діяльністю установи, особливостями роботи ГУ ДПС в Черкаській області та виховання податкової культури у молоді.

Начальник ДПІ у м. Черкаси Олександр Коваленко розповів студентам про діджиталізацію системи податкового адміністрування, популяризацію електронної звітності та сервісів, які пропонує Державна податкова служба, можливості використання Електронного кабінету в застосунку Дія, алгоритм створення електронного цифрового підпису, а також процедури отримання податкової знижки на навчання здобувачеві вищої освіти.

Наприкінці зустрічі студенти подякували за організовану екскурсію та впевнилися, що впровадження цифрових інструментів підвищує якість життя населення.