Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області запрошує на роботу

Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області запрошує на роботу студентів бакалаврів та випускників!

Це єдиний державний орган фінансового контролю, який вже понад чверть століття стоїть на варті неупередженого об’єктивного контролю в сфері управління та використання державних фінансів нашої країни.

Це чудова можливість офіційного працевлаштування із гарантовано стабільною заробітною платою, надбавок за вислугу років та інтенсивності праці, доплати за ранг та преміювання, гарантованим соціальним пакетом та перспективою кар’єрного росту.

Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області готове прийняти студентів випускних курсів для проходження стажування в структурних підрозділах офісу для підвищення кваліфікації з питань роботи в органах державного фінансового контролю в Україні, що дасть можливість бути обізнаним з питань вибору місця роботи.

З питань стажування та працевлаштування можна звернутись до сектору роботи з персоналом за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська 120/1, або телефонуйте за номером: (0472)63-24-19!