Оголошуємо результати конкурсу «Селфі на тлі фінансової установи м. Черкаси: хто більше?»

З нагоди святкування Global Money Week в Україні з 22 березня до 28 березня 2021 р. кафедра фінансів Черкаського державного технологічного університету оголосила конкурс «Селфі на тлі фінансової установи м. Черкаси: хто більше?» #finance_chstu_selfie_contest. Упродовж 15-26 березня 2021 року ми отримували різноманітні світлини від охочих долучитися до GMW-2021. Учасники вразили нас своєю наполегливістю і креативністю. Адже здійснювали прогулянки містом Черкаси і в дощ, і в сніг, і вдень, і вночі!!! І це все для того, щоб дізнатися більше про фінансові установи та про їх різноманіття! На таке спроможні лише люди, які володіють усіма якостями та рисами справжніх майбутніх фінансистів: мають аналітичний та гнучкий складу розуму, вміють стратегічно і логічно мислити, аналізують великі масиви даних, активні та стійкі до стресів.

Тож, оголошуємо переможців:

У НОМІНАЦІЇ «Найбільша кількість селфі»

1-ше МІСЦЕ посіли віддразу два учасника, які зробили по 107 світлин ‒

Олег Настенко Oleg Nastenko (здобувач вищої освіти ЧДТУ спец. «Фінанси, банківська справа і страхування», група ФКМ-20)

та

Анна Башинська Анна Башинська (здобувачка вищої освіти ЧДТУ спец. «Фінанси, банківська справа і страхування», група ФК-201).

2-ге МІСЦЕ зайняла Ірина Терещенко Ирина Терещенко (здобувачка вищої освіти Черкаського державного бізнес-коледжу спец. «Облік та оподаткування», група ОО-19), яка здійснила 43 селфі.

3-те МІСЦЕ посіла Марина Манько Marina Manko (здобувачка вищої освіти Черкаського державного бізнес-коледжу спец. «Облік та оподаткування», група ОО-19), яка зробила 38 фото.

У НОМІНАЦІЇ «Приз глядацьких симпатій» перемогу здобула Юлія Кривенко Юля Кривенко (здобувачка вищої освіти ЧДТУ спец. «Фінанси, банківська справа і страхування», група ФК-181+ск), яка набрала більше 100 вподобайок на свої світлини у Facebook.

У НОМІНАЦІЇ «До перемоги всупереч обставин» першу сходинку посіла Юлія Голубенко Yulia Holybenko (здобувачка вищої освіти ЧДТУ спец. «Фінанси, банківська справа і страхування», група ФК-201), яка проявила стійкість до стресу та попри дуже холодну, як на березень, погоду зуміла зробити 27 світлин.

На кафедрі фінансів на переможців чекають цікаві та заохочувальні призи й подарунки!!!

Вітаємо переможців та дякуємо всім, хто брав участь у конкурсі та долучився разом з нами до святкування Global Money Week в Україні!!!