Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри фінансів

Упродовж 16 березня – 17 жовтня 2020 року професор кафедри фінансів Пріхно Ірина Миколаївна і викладач кафедри Пожар Євгенія Павлівна пройшли підвищення кваліфікації у Національній академії педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центрального інституту післядипломної освіти за освітньо-професійною програмою «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів».

Навчання відбувалося за напрямом «Технології вимірювання та управління якістю освіти у закладі освіти» загальним обсягом 210 год. (7 кредитів ЄКТС). За весь період навчання викладачами кафедри освоєно такі курси: освітологічний та нормативно-правовий; менеджмент і лідерство; інформаційно-комунікаційний; науково-методичний; соціально-психологічний; інноваційно-дослідницький; професійно-особистісний розвиток. На завершальному етапі навчання захищено випускні роботи на актуальні теми сьогодення: «Джерела фінансування закладів освіти та проблеми їх формування» (виконавець І.М. Пріхно) і «Самоменеджмент у діяльності керівника та науково-педагогічних працівників закладу освіти» (виконавець Є.П. Пожар).

Вітаємо колег кафедри фінансів з успішним захистом та отриманням свідоцтва про підвищення кваліфікацій! Бажаємо професійного зростання та подальших наукових звершень!