Новий навчальний рік – з новими можливостями міжнародної академічної мобільності за програмою ERAZMUS+

Між Черкаським державним технологічним університетом та одним з найбільших університетів Північної Македонії – Університетом Кирила і Мефодія в м.Скопье (Ss. Cyril and Methodius University In Skopje), укладено договір про міжнародну академічну мобільність за програмою ERAZMUS+.

Програма ERAZMUS+ найвідоміша програма, яка пропонує можливості мобільності для студентів та викладачів. За останні п’ять років перевагами Еразмусу скористалися більше дев’яти тисяч осіб студентів та викладачів з України.

За цією програмою бакалаври, магістри, аспіранти факультету економіки та управління, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, а також інших спеціальностей мають можливість взяти участь у кредитній мобільності на навчання (3-6 міс.). Викладачі мають можливість взяти участь у короткострокових програмах академічної мобільності для викладання / підвищення кваліфікації / стажування.

Академічна мобільність студентів та викладачів ЧДТУ повністю фінансується за рахунок програми ERAZMUS+.

Міжнародна мобільність за програмою ERAZMUS+ – це чудова можливість одночасно здобути престижну освіту в Україні та Європі, подорожувати, відкрити світ, отримати незабутні враження та знайти нових друзів. Ця можливість доступна студентам, починаючи з 2 курсу навчання бакалаврату. Також студенти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування мають можливість навчатися за програмою подвійного диплому в Балтійській міжнародній академії (м. Рига, Латвія) – зазначила завідувач кафедри фінансів, професор Ірина Гончаренко.Натисніть для збільшення зображення IMG-daf551dde45aba43ad5177f96a493997-V.jpgНатисніть для збільшення зображення IMG-daf551dde45aba43ad5177f96a493997-V.jpgНатисніть для збільшення зображення IMG-daf551dde45aba43ad5177f96a493997-V.jpg