День кар’єри ЄС. З нами найкращі!!!

23 травня 2019 р. Представництво Європейського Союзу в Україні та Черкаський державний технологічний університет спільно з представниками громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян організували захід «День кар’єри ЄС» в м. Черкаси. В рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» за підтримки Національного Еразмус-офісу в Україні, Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської міської ради, Черкаського обласного центру зайнятості та Черкаського міського центру зайнятості з метою ознайомлення та поширення інформації щодо шляхів професійного зростання та кар’єрних можливостей для молоді.

Почесними гостями заходу стали представники Черкаської обласної адміністрації, обласної та міської рад, обласного та міського центрів зайнятості, Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців, Федерації професійних спілок Черкаської області, Головного управління ДФС в Черкаській області, Управління Північного офісу Державної аудиторської служби в Черкаській області, представники Національного Еразмус-офісу в Україні. Також до заходу долучилися Черкаська медична академія, Черкаський навчально-науковий інститут ДВНЗ «Університет банківської справи», Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини, Черкаський комерційний технікум, Черкаський художньо-технічний коледж, передові підприємства, банківські установи.

Відбулися панельна дискусія та тренінги.

Захід пройшов справді круто!!!

Маємо надію, що «випускник ЧДТУ» – це перепустка до успішного працевлаштування! Сподіваємося, що здобуті теоретичні навики стануть вагомим підґрунтям до практичної роботи!

Дякуємо всім організаторам та учасникам заходу!!!