Відкриття інформаційного центру Європейського Союзу в Черкаській області у ЧДТУ

6 червня 2018 р. колектив кафедри долучився до організації та проведення урочистостей з приводу відкриття інформаційного центру Європейського Союзу в Черкаській області у Черкаському державному технологічному університеті.

Центр сприятиме інформуванню населення міста Черкас і Черкаської області про можливості євроінтеграції на регіональному та локальному рівнях.

На заході був присутній представник Європейського Союзу Юргіс Вільчінскас, заступник міського голови м. Черкаси з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Волошин, документаліст відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Ірина Стаднійчук, директор Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірина Удод, координатор Програм розвитку Організації об’єднаних націй в Черкаській області Ганна Бабкова.

Відбулася інтерактивна дискусія щодо проблематики зростання економіки України та її інтеграції до Європейського Союзу. До дискусії були залучені викладачі кафедр ЧДТУ та студенти. Бажаючі мали можливість поставити питання та поділитися власними думками щодо євроінтеграційного процесу в Україні.

Дякуємо всім учасникам заходу!